De praktijk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Binnen onze praktijk bundelen de krachten zich samen…….

 

 

 

 

Evenline Kempenaarwww.psychosomatiektherapie.nl

Gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met spanningsklachten. Doel hiervan is het verhelpen en voorkomen van klachten die voortkomen uit (werk)stress. Lichaam en geest staan tijdens alle behandelingen centraal.

Bij de behandelingen wordt naast de psychosomatische fysiotherapie gebruikt gemaakt van verschillenden specialisaties waaronder: Adem- en ontspanningstherapie (volgens methode van Dixhoorn), mindfulness, NLP, mobilizing awareness, sounder sleep system en biofeedback. De meeste behandelingen worden vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw ziektekostenverzekeraar.

Jan-Dirk Sintenie en Harm Spilkerwww.praktijk-sintenie.nl

Bij Praktijk Sintenie staat de mens achter de klacht centraal. Wij behandelen mensen die last hebben van pijnlijke spieren en gewrichten of na een operatie of ongeval moeten revalideren. Daarnaast behandelen wij ook mensen die last hebben van fysieke klachten waarvan de oorsprong ligt in stress, overbelasting of een traumatische ervaring.

Na een zorgvuldige diagnose gaan we samen met de cliƫnt aan de slag tot de klacht is opgelost of voldoende is verbeterd om weer naar wens te kunnen functioneren.