Suzette Hartmann

licht op........Ik ben Suzette Hartmann (1969). Moeder van 4 zonen, dochter, zus, vriendin. Systemisch en NLP coach en trainer. Passie voor paarden, creatief en betrokken. Net als jij ben ik niet in 1 woord te omschrijven. Dat maakt ons ook zo mooi.

Het gaat er niet om wat je doet maar wie je bent.

Toch vinden mensen die bij mij in de coaching en training komen het fijn om te weten wat ik gedaan heb. Mijn levensverhaal.

In 1969 geboren in Huize Uit Den Bosch in Haarlem. Mijn wiegje stond echter in Hillegom, waar ik nog steeds woon. Na de middelbare school heb ik ervaring op gedaan in diverse banen. Na de geboorte van mijn oudste zoon werd helder dat het doorgeven van kennis, flow en de kijk op de magie van het leven het vuurtje in mij laat branden.

Vier zonen en 10 jaar later was er ruimte voor mij om het doorgeven van deze kennis, inzicht in eigen kracht, persoonlijke ontwikkeling en systemische kijk met jou te delen.

Mijn prachtige levensweg, tot nu toe, heeft mij een brede levens- en werkervaring gegeven, als moeder, administratief medewerker op een basisschool, vriendin, politica, dochter en hr adviseur bij een transportbedrijf.

En een gedegen opleidingen in NLP Practitioner en NLP Master Practitioner, Systemisch opsteller, Organisatieopstellingen, NLP/systemisch coach en trainer zorgen ervoor dat ik je precies kan bieden wat jij nodig hebt.

Uiteraard volg ik nog regelmatig workshops en masterclasses zodat ik ook in beweging blijf en blijf ontwikkelen omdat ik, net als jij, vol in mijn kracht en het leven wil staan.